Wednesday, December 8, 2021

Ladda ner manager för Android

Ladda ner manager för Android
Uppladdare:William_Mayers_Iii
Datum tillagt:19.10.2020
Filstorlek:26.52 Mb
Operativsystem:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedladdningar:34116
Pris:Gratis* [*Gratis registrering krävs]





Download Manager för Android Apk Ladda ner


Gratis nedladdningshanterare för Android. Windows macOS Android Linux. FDM-version Installera från Google Play Hämta på Google Play Ladda ner APK bit / 31 MB; bit / 35 MB; Skanna för att öppna på smartphone. Vad våra användare säger. Killar, stort tack för Free Download Manager! Det är väldigt enkelt för vanliga användare som jag att ladda ner filer 6 mars  · På Android kan du använda ML Manager, som har inbyggt stöd för uppladdning till APKMirror. OBS: Varje APK-fil granskas manuellt av APKMirror-teamet innan den publiceras på webbplatsen. FEL: Beräknad lästid: 40 sekunder 27 december  · Download Manager Download Manager för Android-versionen innehåller många begärda funktioner för den populära Download Manager för Android-appen. – Ladda ner filer i parallella delar och återanvänd anslutningar för att öka hastigheten. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag. Jan 21, - Som de flesta datorer gör Android




nedladdningshanterare för Android


Konto alternativ


Android Manager ger användare av Android-enheter ett avancerat verktyg som syftar till att hjälpa dem nedladdningshanterare för Android innehållet lagrat på deras mobiltelefon från bekvämligheten av deras Windows-dator. Applikationen kan ansluta till den handhållna enheten antingen via USB eller Wi-Fi, så att användaren kan bläddra i filer och mappar som är sparade på telefonen. Gränssnittet kan verka lite trångt och dess utseende kanske inte är så tilltalande, men det ger snabb åtkomst nedladdningshanterare för Android alla verktyg och alla funktioner är inom räckhåll, nedladdningshanterare för Android. När anslutningen är konfigurerad, nedladdningshanterare för Android, Med Android Manager kan du se en lista över appar som är installerade på din enhet, ta bort APK-filer och utföra säkerhetskopiering av data.


Dessutom visar den en komplett lista över pågående processer och gör att du bekvämt kan installera nya appar eller spel på Android-telefonen genom att dra och släppa de önskade APK-paketen till den avsedda delen. Den inbyggda filutforskaren gör att du kan visa och hantera filerna och mapparna på din telefon, skapa favoritkataloger och utföra sökningar med det dedikerade verktyget. Det finns flera andra uppgifter som kan utföras med denna applikation. Med en knapptryckning kan gestlåset och telefonlösenordet tas bort, medan lysdioderna som lyser upp knapparna kan stängas av och LCD-densiteten kan ändras. Wi-Fi- och Bluetooth-anslutningarna kan stängas av med bara ett klick, medan innehållet i hela din adressbok enkelt kan importeras till datorn.


Android Manager är ett omfattande filhanteringsverktyg avsett för Android-användare. Även om gränssnittet kan förbättras något, fokuserar applikationen på funktionalitet, vilket visar sig vara användbart för att säkerhetskopiera data, installera och ta bort appar, bläddra i filer och mer. Telefonhanterare Android-administration Telefonsäkerhetskopiering Android WiFi Backup Restore. Android Manager. Hantera din Android-telefon via PC, installera och ta bort appar, utför säkerhetskopiering av data, bläddra i filer och mappar och ta bort mönsterlås Android Manager. Vad är nytt i Android Manager 5. LADDA NED Android Manager 5. Ladda kommentarer. LADDA NER NU, nedladdningshanterare för Android. Android Manager 5. toppalternativ GRATIS MyPhoneExplorer Ladda ner manager för Android Bärbar NbuExplorer PhotoSync Companion Bärbar Ladda ner manager för Android Recorder Explorer Portable oåterkallad.


toppalternativ BETALD Gihosoft Android Data Recovery Portabel HappyFingers Portable Advanced Remote Receiver Gihosoft iPhone Data Recovery. i softpedia®. Alla rättigheter förbehållna.


Läs mer




ladda ner emulator för PC


För mer information om nedladdning av Advanced Download Manager nedladdningshanterare för Android din telefon, kolla in vår guide: hur man installerar APK-filer, nedladdningshanterare för Android. Checketry är en slags diamant i grovvalet, nedladdningshanterare för Android. Sanningen är att de är riktigt bra på att snabba upp nedladdningarna, oavsett plattform. Vissa webbläsare kommer också med en inbyggd och du kan alltid kolla in filwebbläsare för att hantera din nedladdningsmapp efter nedladdningar också. Du kan också schemalägga filnedladdningar och utföra andra uppgifter när nedladdningen är klar, som att be den att stänga av skärmen efter att ha laddat ner alla filer i nedladdningslistan. Detta är programvaran som stöder nedladdning av filer från Internet i hög hastighet.

No comments:

Post a Comment