Thursday, January 27, 2022

gifler nasıl indirilir

gifler nasıl indirilir
Yükleyici:Wistex
Ekleme Tarihi:29.05.2016
Dosya boyutu:15.82 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:33761
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Animasyonlu GIF'leri Bir Web Sitesinden Bilgisayarınıza Nasıl Kaydedebilirsiniz?


Mutlu Noeller ve Yeni Yılınız Kutlu Olsun animasyonlu gif. Doğum günün kutlu olsun. Komik Mutlu Yıllar meme gif arıyorsunuz? bunu biliyorduk! Şeffaf çıkartmalar. En iyi animasyonlu şeffaf gif çıkartmaları. Ücretsiz en iyi GIF'ler. Bugün en popüler GIF'ler böyle görünüyor! Bunları ücretsiz indirin, arkadaşlarınıza gönderin veya web sitenize yerleştirin. ücretsiz indir 26 Aralık,  · Tarayıcınızı açın ve indirmek istediğiniz GIF'i bulun. Açmak için GIF'e tıklayın. Arama sonucu olarak kaydetmeyin; format okunamayacak. 13 Ocak'a kadar GIF'e basın,  · Adım 1 Video Converter Ultimate'ı İndirin. Her şeyden önce, GIF indiricisini indirin ve bu programı yükleyin. Ardından, bilgisayarınızda Video Converter Ultimate'ı açın. Adım 2 Videonun URL'sini kopyalayın. Çevrimiçi video web sitesine gidin, indirmek istediğiniz videonun URL'sini kopyalayın ve ardından Video Converter blog yazarına geri dönün.comted Okuma Süresi: 5 dakika




gifler nasıl indirilir


“Bir Web Sitesinden Bilgisayarınıza Animasyonlu GIF'ler Nasıl Kaydedilir” üzerine 3 düşünce


Komik GIF'ler, tepki GIF'leri, benzersiz GIF'ler ve daha pek çok şeyi bulun. Web Tarayıcısı Kullanmaya Git - Şuraya gidin: gifler nasıl indirilir kaydetmek istediğiniz GIF ile. GIF'lerden daha büyük bir sürümünü açmak için indirmek istediğiniz GIF'e bir kez dokunun. Microsoft Powerpoint bir süredir internette. Bu uygulamayı kullanan kişiler, büyük miktarda metin içeren çok fazla slayt kullanmak gibi yaygın bir hata yaparlar ve bu, izleyiciler için büyük bir sonuçtur. Büyük metin bir felaket olarak görülüyor. Sunumunuz için slaytlarınızda her ayrıntıyı açıklamadan, ilgi çekici bir hikayeyi dikkatli dinleyicilerinize aktarabilmelisiniz. Karmaşık şeyleri açıklamak için bir GIF kullanmak veya sadece bir arka plan olarak ayarlamak çok ilginç olabilir. İnternette birçok hareketli gif resmi var, kendiniz de yapabilirsiniz.


Wondershare Filmora, MKV, FLV, WMV, MP4, vb. dahil olmak üzere ne tür video formatlarına sahip olursanız olun, videoyu GIF görüntülerine dönüştürmenize izin veren güçlü bir düzenleme aracıdır. GIF'lerinizi kişiselleştirmek için gelişmiş öğeler, animasyonlar, metinler, bindirmeler de ekleyebilirsiniz. Ancak, çevrimiçi bir GIF yapmak istiyorsanız, Filmora meme yapımcısı nihai çözümünüzdür. Filigran olmadan doğrudan görüntü, GIF ve video memleri oluşturmanıza yardımcı olur. Kullanmak tamamen ÜCRETSİZDİR ve kaydolmak gerekmez. Düzenleme yaparken resim yazısı oluşturmak için metin boyutunu, rengini ve konumunu değiştirebilirsiniz. Ayrıca GIF'in içine veya dışına metin koyabilirsiniz.


Sadece birkaç tıklamayla GIF'iniz hazır. Şimdi dene! Bilgisayarınıza bir GIF görüntüsü eklemeye çalışırken Microsoft Powerpoint'i kendi yararınıza kullanmanın üç ana yöntemi vardır gifler nasıl indirilir. Bir sonraki adım, yine bilgisayar penceresinin üst kısmında bulunan Görüntüler şerit alanında bulunan Resim simgesini seçmektir. Powerpoint slaytına eklemek istediğiniz resmi arayın, ardından resminizi başarıyla eklemek için dosyaya çift tıkladığınızdan emin olun. Sen gifler nasıl indirilir Resmi tıklayıp resmi yerleştirmek istediğiniz konuma sürükleyerek GIF resmini sayfada taşıma seçeneğine sahip olun. Ayrıca dosya adını vurgulayabilir ve ardından resminizi doğrudan seçtiğiniz Powerpoint slaytına yerleştirmek için sürükle ve bırak özelliğini kullanabilirsiniz. Son yöntem, İnternetteki GIF görüntülerini bir Powerpoint slaytına yerleştirmektir.


Bu işlevi, Şerit Resimleri Ekle simgesini kullanarak gerçekleştirebilirsiniz. Resimler'i seçin, ardından doğrudan Dosya giriş kutusuna resim URL'sini yazın. Ardından Ekle'yi seçin. Powerpoint uygulaması, sununuz için seçtiğiniz GIF resmini mevcut Powerpoint slaydına indirecektir. İnternete bağlı değilseniz, GIF resmine istediğiniz zaman erişmeniz için hala mevcuttur, gifler nasıl indirilir. gömülü olmasından kaynaklanıyor. Burada 1. ve 2. yöntemi öneriyoruz, 3. yöntem Powerpoint GIF resmini indirirken biraz zaman alacaktır. GIF dosyanızın fiziksel boyutunu değiştirmek veya görüntünün görünümünü değiştirmek isterseniz, istediğiniz görüntüye sağ tıklayıp Resimleri Biçimlendir'i seçebilirsiniz. Bilgisayar penceresinin sol tarafında parmaklarınızın ucunda çok çeşitli resim düzenleme menülerine sahip olacak yepyeni bir Resmi Biçimlendir penceresi açılacaktır.


Resim Düzeltmeleri ikonunu seçerek resimlerinizdeki parlaklık ve kontrastı değiştirebileceğiniz bir özellik bulunmaktadır. Deneyin ve eğlenin. Bugün internette duyguları ifade etmenin en kolay yolu, GIF resimlerinin varlığıyla yeni bir yol aldı, gifler nasıl indirilir. GIF, Grafik Değişim Biçimi anlamına gelir. Bu sıkıştırılmış dosya boyutu, düşük çözünürlüğü nedeniyle internette kullanılmaya uygun bir görüntüdür. Bu görseller, renklere kadar desteklediği için genellikle sembollerde, logolarda veya simgelerde kullanılır. GIF'ler sosyal medyada popüler hale geliyor ve bu animasyonların çoğu komik. Bu komik GIF resimlerini almak istiyorsanız farklı sitelerden alabilirsiniz. Bu yazıda, bu görüntüleri elde etmek için en iyi 15 web sitesini vereceğiz. Reddit, mizahi GIF resimleri bulabileceğiniz en iyi siteler arasında yer alıyor. Bu web sitesi, GIF görüntüsünün kaynağını paylaşmanıza ve kontrol etmenize izin verdiği için benzersizdir.


Bu web sitesine üye olmak için kayıt olmanız gerekir, böylece bağlantılar ve resimler gönderebilirsiniz. Cheezburger'da ünlüler, kediler, Cuma günleri ve şakalar hakkında komik GIF'ler bulacaksınız. Ayrıca görseli beğenip beğenmediğinizde oyunuzu kullanabileceğiniz komik videolar da var, gifler nasıl indirilir. Ayrıca trend olan, en çok yorum yapılan, en çok görüntülenen ve en beğenilen veya en az beğenilen resimleri kontrol etme seçeneğine de sahiptir. Kedi severler için, bu web sitesinde çok sayıda komik kedi GIF resmi bulabilirsiniz. Aynı zamanda eylemler, tatiller, ilgi alanları ve ünlüler arasından seçebileceğiniz farklı kategorilere de sahiptir. Animasyonlu metinler, Hello Kitty'nin kayıtları, İfade tepkileri ve çok daha fazlasını içerir. Ayrıca, bu komik memleri ve duyguları sosyal medya platformlarında paylaşmanıza olanak tanır. Gifbin ayrıca komik GIF'ler alabileceğiniz en yüksek puanlı web sitelerinden biridir.


Bu site GIF'leri En Beğenilenler, En Çok Görüntülenenler, Yorumlananlar ve en son komik GIF'ler olarak sınıflandırır. Bu sizi güncel tutar ve en son trendleri alır. Collegehumour ayrıca çok sayıda komik resim içeren başka bir web sitesidir. Ancak bu sitedeki içerik çocuklar için uygun değildir. Bu sayfadayken resimleri, videoları ve hatta makaleleri seçebilirsiniz, gifler nasıl indirilir. İnanın BoredPanda web sitesinde görsellerine baktığınızda gülmekten asla geri kalmayacaksınız. Bu web sitesinde üzerinde kısa bir açıklama bulunan son moda görseller var. Ayrıca GIF'i beğenebilir ve Facebook'ta arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Chive, dünya çapında sizi gözyaşlarına boğacak komik resimler koleksiyonuna sahiptir. Birinin sadece kaydolarak fotoğraf yüklemesine izin verir. Oradan birçok fotoğraf, hayvan resmi bulacaksınız, gifler nasıl indirilir, metinler, Cuma memleri ve çok daha fazlası. Kızlarla ilgili komik resimler bulmak için ana sayfadaki Kızlar'a tıklamanız yeterli. Imgur web sitesi binlerce komik GIF içeren popüler bir web sitesidir.


Kittens, kediler, köpekler, memler, Kutup ayıları, metinler ve insanların farklı hava mevsiminde yaptığı aktiviteler arasında değişir. Ayrıca teknoloji metinleri ve çok daha fazlası hakkında komik resimler yapabilirsiniz. Imgur'un bu görüntülere rahatça erişebilmeniz için yükleyebileceğiniz bir uygulaması var. ailemizde çok şey olur. Çocuk en heyecan verici insanlar. Kaburga kırma aile resimleri almak için bu siteyi ziyaret edin. 9GAG web sitesinde aynı konuyla ilgili komik fotoğraflardan oluşan bir koleksiyon bulacaksınız. Sadece aşağı kaydırın ve komik resimleri olduğunu düşündüğünüz başlığa tıklayın, gifler nasıl indirilir. Sosyal medya platformlarında neler olup bittiğinden haberdar olmak için bu web sitesini ziyaret edin. Sadece birkaç isim vermek için Facebook, Twitter, Tumblr'dan komik görüntüler toplar. Oradan, ROLF, OMG gibi etiketlerle komiklerse onları derecelendirebilirsiniz, gifler nasıl indirilir, LOL veya BAŞARISIZ. En iyi listemiz bu site olmadan tamamlanamaz.


eBaums World, sizi dünyadaki farklı mizahi GIF'lere bağlar. Popülerliğe veya trend olan GIF'lere göre gidebilirsiniz. Smosh, komik GIF'ler bulabileceğiniz başka bir web sitesidir. o gifler nasıl indirilir komik resimler, şakalar, emojiler ve Smosh oyunları. Bu renkli sitede ayrıca komik videolar da alabilirsiniz. Web sitesinin adı çok şey öneriyor. Bu eğlenceli web sitesinde ünlüler ve politikacılar hakkında birkaç komik GIF bulacaksınız. Ayrıca Twitter, Tumblr ve komik komik alıntılardan görüntüler bulacaksınız. Quick LOL web sitelerinde komik köpek, kedi, çocuk, hayvan, komik işaretler, ilişki ve memler üzerine komik resimlerden oluşan bir albüm var. İstediğiniz kategoriye tıklayın ve son gülün.


Tüm bu web sitelerini inceledikten sonra, kesinlikle gifler nasıl indirilir ancak istediğiniz GIF görüntüsünü alamayabilirsiniz. Bu, kendi GIF'lerinizi oluşturmanız gerekeceği anlamına gelir, ancak bu mümkün mü?? Şaşırtıcı bir şekilde, iSkysoft iTransfer kullanarak resimlerinizden ve videolarınızdan kişiye özel GIF'ler oluşturabilirsiniz gifler nasıl indirilir. Bu yazılım bir iSkysoft ürünüdür ve kullanabilmeniz için indirmeniz gerekir. En son Mac OS ile uyumludur Ayrıca, diğer eski sürümlerle de çalışır. Bir e-postada kullanmak için bilgisayarınıza hareketli bir gif resmi kaydedin.


Bir web sitesinde hareketli bir resim görebilirsiniz. Hareketli Resimleri İnternetten Kopyalama ve Bilgisayarınıza Kaydetme. Boyutundan Daha Küçük Yazdırılan PDF Dosyaları. Bu tekniğin bazı yararlı avantajları olsa da, video dosyaları genellikle GIF'lerden daha küçüktür gifler nasıl indirilir etkileşimi daha kolay, görüntüyü kaydetmek veya düzenlemek istiyorsanız can sıkıcı olabilir, gifler nasıl indirilir.


Daha fazla oku




google chrome ücretsiz indir


Mobil Android iPhone PC Windows Web Sosyal Medya Akıllı Ev Kabloyu Kesin Facebook Twitter Youtube. Adım adım GIF nasıl indirilir Bölüm 3. Bir Cevap bırakın Cevabı iptal et E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerçek içeriğe bağlı olarak, biçim değişir, gifler nasıl indirilir. Harika Anları Paylaşın - YouTube'dan GIF Nasıl Yapılır. Bazı WordPress kurulumları ilk resmi gösterecek ancak animasyonu göstermeyecek.

No comments:

Post a Comment