Friday, February 25, 2022

Kan jeg downloade microsoft word gratis

Kan jeg downloade microsoft word gratis
Uploader:Lmvazquez
Dato tilføjet:29.03.2018
Filstørrelse:10.11 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:43298
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Sådan downloader og bruger du Microsoft Word gratis | TechRadar


Aug 25,  · Der er et par måder at downloade en OFFICIEL gratis version af Microsoft Office , inklusive Word. Vi har detaljerne her/10 Download Microsoft Word og rediger dokumenter hvor som helst. KRAV 1 GB RAM eller derover For at oprette eller redigere dokumenter skal du logge ind med en gratis Microsoft-konto på enheder med en skærmstørrelse mindre end tommer. Lås op for den fulde Microsoft-oplevelse med et kvalificeret Microsoft-abonnement til din telefon, tablet, pc og Mac/5(M) Download Microsoft Word og rediger dokumenter hvor som helst. KRAV 1 GB RAM eller derover For at oprette eller redigere dokumenter skal du logge ind med en gratis Microsoft-konto på enheder med en skærmstørrelse mindre end tommer. Lås op for den fulde Microsoft-oplevelse med et kvalificeret Microsoft-abonnement til din telefon, tablet, pc og Mac/5(M)




kan jeg downloade microsoft word gratis


Hent Office-mobilappen


Søg Billeder Kort Afspil YouTube Nyheder Gmail Drive Mere Kalender Oversæt Mobil Bøger Shopping Blogger Finans Billeder Videoer Dokumenter. Kontoindstillinger Log ind. Konto Betalingsmetoder Mine abonnementer Indløs Køb gavekort Min ønskeliste Min Play-aktivitet Forældrevejledning. Hitlister. Nye udgivelser. Microsoft Word: Rediger dokumenter Microsoft Corporation Produktivitet. Tilføj til ønskeliste. Microsoft Word er dokumenteditoren, som du kan tage med dig på farten. Opret din ferieliste i år med Word. At skrive og samarbejde er ikke længere begrænset til kontoret.


Rediger dokumenter, del noter, og samarbejd om projekter ved hjælp af din mobilenhed. Dokumenter er nemme at oprette, læse, redigere og dele. Uanset formatet har Microsoft Word dig dækket. Få adgang til filer og foretag let redigeringer ved hjælp af Word-appen. Kan jeg downloade microsoft word gratis skabeloner, nyhedsbreve, brochurer og mere er tilgængelige i skabelongalleriet. Vælg de dokumenter, du ønsker, og kom i gang. Blogger, skribent, journalist, klummeskribent eller projektleder: Dit kontor flytter med dig med Microsoft Word. Skriv et brev, opret skabeloner, læs Word-dokumenter, rediger dokumenter og samarbejd med dit team hvor som helst. Download Microsoft Word og rediger dokumenter hvor som helst. Lås op for den fulde Microsoft-oplevelse med et kvalificeret Microsoft-abonnement til din telefon, tablet, pc og Mac. Microsoft-abonnementer købt fra appen debiteres din Play Butik-konto og fornyes automatisk inden for 24 timer før udgangen af ​​den nuværende abonnementsperiode, medmindre automatisk fornyelse er deaktiveret på forhånd.


Du kan administrere dine abonnementer i dine Play Butik-kontoindstillinger. Et abonnement kan ikke opsiges i den aktive abonnementsperiode. Denne app leveres af enten Microsoft eller en tredjeparts app-udgiver og er underlagt en separat fortrolighedserklæring og vilkår og betingelser. Data leveret gennem brugen af ​​denne butik og denne app kan være tilgængelige for Microsoft eller tredjeparts app-udgiveren, alt efter hvad der er relevant, og overføres til, opbevares og behandles i USA eller ethvert andet land, hvor Microsoft eller app-udgiveren og deres datterselskaber eller tjenesteudbydere opretholder faciliteter. Se venligst Microsofts EULA for servicevilkår for Microsoft på Android.


Anmeldelser Gennemgå politik og info. Vi udgiver jævnligt opdateringer til appen, som inkluderer fantastiske nye funktioner samt forbedringer for hastighed og pålidelighed. Vidste du, at med et Microsoft-abonnement kan du låse op for den fulde kraft af Office på tværs af alle dine enheder? Find særlige tilbud i appen. Se detaljer. Marker som upassende. Besøg hjemmesiden. Mere af Microsoft Corporation Se mere. Microsoft Corporation, kan jeg downloade microsoft word gratis. Microsoft Authenticator. Ingen kan jeg downloade microsoft word gratis adgangskoder, lettere login og større beskyttelse af dine konti.


Læs mere




Bendy og blækmaskinen kapitel 2 gratis download


Gennemse alle Android-artikler Gennemse købsvejledninger. Og det gemmer dit arbejde automatisk, så du ikke mister det. Fortsæt med at downloade den som enhver app. Ja Nej. Indtast venligst en e-mail. Du ved aldrig, hvilke af disse gratis eller billige alternativer, der vil fungere for dig. Dette er også den bedste metode til at downloade Microsoft Word gratis på Chrome OS.

No comments:

Post a Comment