Wednesday, March 23, 2022

Adobe Reader ingyenes letöltés Windows 10-hez

Adobe Reader ingyenes letöltés Windows 10-hez
Feltöltő:Radarroy
Dátum hozzáadva:29.12.2019
Fájl méret:59.37 Mb
Operációs rendszer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Letöltések:45769
Ár:Ingyenes* [*Ingyenes regisztráció szükséges]





Adobe Acrobat Reader DC letöltése | Ingyenes PDF-nézegető Windows, Mac OS, Android számára


Fedezze fel a legjobb ingyenes PDF-olvasót az Adobe segítségével. Az Acrobat Reader DC lehetővé teszi bármilyen típusú PDF-fájl olvasását, keresését, nyomtatását és interakcióját. Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver ingyenes, globális szabvány a PDF-dokumentumok megbízható megtekintésére, nyomtatására és kommentálására. Most pedig csatlakozik az Adobe Document Cloudhoz – így minden eddiginél egyszerűbb a számítógépeken és mobileszközökön végzett munka. Ez az egyetlen PDF-megtekintő, amely minden típusú PDF-tartalom megnyitására és interakciójára képes, beleértve az Adobe Acrobathoz készült PDF-et, a PDF-olvasót és a pdf-szerkesztőt a Windows 10-hez és a Windows PDF-olvasót az Adobe Acrobathoz - pdf-szerkesztő, pdf-jegyzetekkel, pdf-kitöltés -az 1-ben ingyenes pdf-olvasó, pdf-annotátor és pdf-szerkesztő. Elolvashatja, megjegyzésekkel elláthatja és kitöltheti a PDF űrlapokat




Adobe Reader ingyenes letöltés Windows 10-hez


Az egyik legfontosabb PDF-olvasó


Nyissa meg a PDF-fájlokat a fájlkezelőből vagy közvetlenül más alkalmazásokból – Görgessen a PDF-dokumentum oldalain, és nagyítson és kicsinyítsen. Legyen tájékozott a különleges ajánlatokról, Adobe Reader ingyenes letöltés Windows 10-hez, a legutolsó Adobe Reader ingyenes letöltés Windows 10-hez, eseményeket és egyebeket a Microsoft Store-ból. Az Egyesült Államok lakosai számára elérhető. A regisztráció gombra kattintva hozzájárulok ahhoz, hogy információkat, tippeket és ajánlatokat kérek a Microsoft Store-ról és más Microsoft termékekről és szolgáltatásokról. Adatvédelmi nyilatkozat. Ugrás a fő tartalomhoz. Lásd: Rendszerkövetelmények. Elérhető a HoloLens-en. Leírás PDF-fájlok megnyitása a fájlkezelőből vagy közvetlenül más alkalmazásokból - Görgesse a PDF-dokumentum oldalait, valamint nagyítsa és kicsinyítse.


Az emberek is szeretik. Iroda ingyenes. QR Scanner Plus ingyenes. C Lite böngésző ingyenes. Olvasás Szerkesztés Nézet PDF fájlok konvertálása. További információk Kiadó: Idealpandaapps. Kiadó: Idealpandaapps. Az IdealPandaApps fejlesztette ki. Hozzávetőleges méret Korhatár-besorolás Minden korosztály számára. Kategória Termelékenység. Ez az alkalmazás használhatja a webkamerát Hozzáférés az internetkapcsolathoz A képtár használata Hozzáférés otthoni vagy munkahelyi hálózatához. Engedélyek információi. Telepítés Szerezze be ezt az alkalmazást, ha be van jelentkezve Microsoft-fiókjába, és telepítse akár tíz Windows 10-es eszközre. Kisegítő lehetőségek A termékfejlesztő úgy véli, hogy ez a termék megfelel a kisegítő lehetőségek követelményeinek, így mindenki számára könnyebben használható. Támogatott nyelvű angol Egyesült Államok. Görcsrohamra vonatkozó figyelmeztetések Fényérzékeny rohamra vonatkozó figyelmeztetés. A termék bejelentése Az alkalmazás bejelentése a Microsoftnak Köszönjük, hogy jelezte aggodalmát. Csapatunk felülvizsgálja, és szükség esetén intézkedik.


Jelentkezzen be, hogy jelentse ezt az alkalmazást a Microsoftnak. Jelentse ezt az alkalmazást a Microsoftnak. Az alkalmazás bejelentése a Microsoftnak Lehetséges jogsértés Sértő tartalom Gyermekek kizsákmányolása Rosszindulatú program vagy vírus Adatvédelmi aggályok Félrevezető alkalmazás Gyenge teljesítmény. Hogyan találta meg a szabálysértést és egyéb hasznos információk. Küldje Mégsem, Adobe Reader ingyenes letöltés Windows 10-hez. Rendszerkövetelmények Minimum Az eszköznek meg kell felelnie minden minimális követelménynek a termék megnyitásához Operációs rendszer Windows 10 verzió Ajánlott Az eszköznek meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek a legjobb élmény érdekében OS Windows 10 verzió Megnyitás új lapon. Regisztráció Legyen tájékozott a Microsoft Store akciós ajánlatairól, a legújabb termékekről, eseményekről és egyebekről. Regisztrálj. Köszönöm!


Olvass tovább




ff14 nem tudja letölteni a javítási fájlokat


JavaScript hiba történt. Legyen tájékozott a Microsoft Store különleges ajánlatairól, a legújabb termékekről, eseményekről és egyebekről. Minimum rendszerkövetelmények Az eszköznek meg kell felelnie minden minimális követelménynek a termék megnyitásához Operációs rendszer Windows 10 verzió Ingyenes letöltés. Tegyen meg mindent, amit az Acrobat Readerben, valamint hozza létre, védje, konvertálja és szerkessze PDF-fájljait egy 7 napos ingyenes próbaverzióval. Ez az egyetlen PDF-megjelenítő, amely minden típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére képes, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

No comments:

Post a Comment