Monday, May 23, 2022

Masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir

Masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir
Yükleyici:oleerakamolee
Ekleme Tarihi:21.07.2015
Dosya boyutu:66.66 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:36152
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Ücretsiz Masaüstü Duvar Kağıdı Yazılım İndirme


Masaüstü Canlı Duvar Kağıtları. Bu uygulama, Windows masaüstünüze hareketli duvar kağıtları getiriyor! Tüm kişisel video dosyalarınızı bu uygulamaya yükleyin ve duvar kağıdınız olarak ayarlayın veya yüzlerce güzel animasyonlu duvar kağıdı koleksiyonundan indirin. Birden fazla monitör (en az 3) ve çeşitli DPI desteğiyle, tüm çalışma alanınız daha göz alıcı olacak Masaüstü için Ücretsiz Thomas Kinkade Duvar Kağıtları. Masaüstü, Dizüstü ve Cep Telefonları için Masaüstü İçin Ücretsiz Thomas Kinkade Duvar Kağıtlarının Harika Koleksiyonu. Kullanıcılarımız tarafından yüklenen 5 Milyondan fazla Görsel topladık ve bunları en popüler olanlara göre sıraladık. Havayı takip edin ve duvar kağıdınızı her gün değiştirin! Ücretsiz Hıristiyan Masaüstü Duvar Kağıdı İndirmeleri. Masaüstü, Dizüstü ve Cep Telefonları için Ücretsiz Hıristiyan Masaüstü Duvar Kağıdı İndirmelerinin Harika Koleksiyonu. Kullanıcılarımız tarafından yüklenen 5 Milyondan fazla Görsel topladık ve bunları en popüler olanlara göre sıraladık. Havayı takip edin ve duvar kağıdınızı her gün değiştirin!




masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir


Ücretsiz Masaüstü Duvar Kağıtları İndir


Bu uygulama, Windows masaüstünüze hareketli duvar kağıtları getiriyor! Tüm kişisel video dosyalarınızı bu uygulamaya yükleyin ve duvar kağıdınız olarak ayarlayın veya yüzlerce güzel animasyonlu duvar kağıdı koleksiyonundan indirin. En az 3 ve çeşitli DPI'lar için çoklu monitör desteği ile tüm çalışma alanınız masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir her zamankinden daha göz alıcı. Canlı duvar kağıtları, siz çalışırken neredeyse hiç kaynak kullanmak için masaüstünüz görünür olmadığında bile oynamayı durdurur, masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir. Bu uygulama iPhone veya Android'inizin canlı resimleriyle bile çalışır! Video dosyalarını telefonunuzdan bilgisayarınıza kopyalamanız ve bu uygulamada o klasöre göz atmanız yeterlidir.


ProVersion ile herhangi bir video dosyasını masaüstü arka planınız olarak ayarlayabilirsiniz. Microsoft Store'daki özel fırsatlar, en son ürünler, etkinlikler ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olun. Amerika Birleşik Devletleri sakinleri için kullanılabilir. Kaydol'a tıklayarak Microsoft Store ve diğer Microsoft ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgi, ipucu ve teklifler almak istediğimi kabul ediyorum. Gizlilik Bildirimi. Ana içeriğe geç. Masaüstü Canlı Duvar Kağıtları. Sistem Gereksinimlerine Bakın. PC'de kullanılabilir. Açıklama Bu uygulama, Windows masaüstünüze hareketli duvar kağıtları getiriyor! Daha fazla göster. İnsanlar da sever. Özel Artı işareti Ücretsiz. CORSAIR iCUE Oyun Çubuğu Widget'ları Ücretsiz. TaskbarEffectLT Ücretsiz. Hacimsiz. Artı X Uzatma Ücretsiz. Artı V2 Ücretsiz. X Canlı Duvar Kağıdı Ücretsiz. ModernFlyouts Önizleme Ücretsiz.


Masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir bu sürümde yeni 1. Özellikler Canlı duvar kağıtları Masaüstünüzde video oynatın Periyodik olarak güncellenen, indirebileceğiniz önerilen canlı duvar kağıtları listesi Windows 10 ve Windows ile uyumludur Ek bilgiler Chan Software Solutions tarafından yayınlanmıştır. Chan Software Solutions tarafından yayınlandı. Telif Hakkı Telif Hakkı © Chan Yazılım Çözümleri. Allen Chan tarafından geliştirildi. Yaklaşık boyut Yaş derecelendirmesi Her yaş için. Bu uygulama tüm dosyalarınıza, çevre birimlerinize, uygulamalarınıza erişebilir, masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir, programlar ve kayıt defteri İnternet bağlantınıza erişin arka planMediaPlayback Video kitaplığınızı kullanın Microsoft. İzin bilgileri. Kurulum Microsoft hesabınızda oturum açmış durumdayken bu uygulamayı edinin ve on adede kadar Windows 10 cihazına yükleyin, masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir. Desteklenen dil İngilizce Amerika Birleşik Devletleri. Yayıncı Bilgileri Masaüstü Canlı Duvar Kağıtları desteği. Ek koşullar Masaüstü Canlı Duvar Kağıtları gizlilik politikası İşlem koşulları.


Nöbet uyarıları Işığa duyarlı nöbet uyarısı. Bu ürünü rapor edin Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin Endişenizi bildirdiğiniz için teşekkürler. Bizim masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir gözden geçirecek ve gerekirse harekete geçecek, masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirmek için oturum açın. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin Olası ihlal Rahatsız edici içerik Çocuk istismarı Kötü amaçlı yazılım veya virüs Gizlilikle ilgili endişeler Yanıltıcı uygulama Düşük performans. İhlali nasıl buldunuz ve diğer faydalı bilgiler. Gönder İptal. Minimum Sistem Gereksinimleri Bu ürünü açmak için cihazınız tüm minimum gereksinimleri karşılamalıdır OS Xbox, Windows 10 sürümü Önerilen Cihazınız masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir en iyi deneyim OS Xbox için bu gereksinimler, Windows 10 sürümü Yeni sekmede aç.


Kaydolun Microsoft Store'daki özel fırsatlar, en son ürünler, etkinlikler ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olun. Üye olmak. Teşekkürler!


Daha fazla oku




bedava mp3 şarkıları indir


John Cobb. Steampunk Goggles duvar kağıdı alın. Özellikler Canlı duvar kağıtları masaüstü duvar kağıdı ücretsiz indir masaüstü Periyodik olarak güncellenen indirebileceğiniz canlı duvar kağıtlarının önerilen listesi Windows 10 ve Windows ile uyumlu Madame Butterfly duvar kağıdı alın. Kitap Yığını duvar kağıdı alın. Doğu-Kuzey Sahili Tayvan duvar kağıdını alın.

No comments:

Post a Comment