Wednesday, June 8, 2022

instagram bilgisayar indir

instagram bilgisayar indir
Yükleyici:Vladzhislav
Ekleme Tarihi:29.01.2018
Dosya boyutu:16.11 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:33410
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





PC ve Mac'te Instagram'ı İndirin ve Oynatın (Emülatör)


19 Tem,  · Windows için resmi bir Instagram istemcisi olmasına rağmen, yalnızca Windows 10 çalıştıran bilgisayarlarda çalışır, bu nedenle en iyi seçeneğiniz bu indirmeyi elde etmektir. Microsoft'un işletim sisteminin farklı sürümlerinde çalıştırmanıza izin verecek ve deneyim, sosyal ağı bir telefonda ancak daha büyük bir ekranda kullanmaya ve farenizi kullanmaya en yakın deneyim olacak 7/10() Tem 06,  · Nasıl İndirilir PC'de Instagram. BlueStacks'i PC'nize indirin ve yükleyin. Play Store'a erişmek için Google oturum açma işlemini tamamlayın veya daha sonra yapın. Sağ üst köşedeki arama çubuğunda Instagram'ı arayın. Arama sonuçlarından Instagram'ı yüklemek için tıklayın/5 Nis 02,  · Windows PC için Instagram'ı FileHorse'dan indirin. % Güvenli ve Güvenli Ücretsiz İndirme (bit/bit) Son Sürüm /10()




instagram indir bilgisayar


Açıklama


Instagram hala telefonlarda en iyi şekilde oynuyor ve PC versiyonu IG kaşıntısını neredeyse aynı şekilde kaşımanızı sağlıyor. Windows için Instagram, Microsoft mağazasından indirilebilir. Yapabilirsiniz instagram indir bilgisayar doğrudan Windows PC'nizde web sitesine veya mağaza uygulamasına gidin. bir dakika sürdü instagram indir bilgisayar mevcut kullanıcılar ve tasarımcılar için oturum açma seçeneği daha net hale getirmeliydi. Mobil uygulamada olduğu gibi görünüyor. Uygulamanın en üst basamağında, web kameranızdan anlık görüntü alabileceğiniz bir kamera simgesi, beslemenizi güncellemek için bir yenileme simgesi ve kağıt düzleme benzeyen DM simgesi bulunur. PC'nin bulunduğu yer burası instagram indir bilgisayar bir güç gösterir. Arayüzün alt basamağı instagram indir bilgisayar bir ana sayfa düğmesinin aynı dört simgesi, büyüteç arama düğmesi, kalp düğmesi ve son olarak profiliniz. Ana Sayfa: Sizi, her yeni kaydırmanın beğenebileceğiniz yeni bir gönderiyi tanıttığı ana Instagram beslemesine götürür, bu nedenle, gelecekte hoşlanabileceğiniz içerik hakkında bazı algoritma önerilerini besler, bir yorum bırakın, başka birine doğrudan mesaj gönderin, instagram indir bilgisayar, veya yapmak instagram indir bilgisayar yer işareti koy.


Ne yazık ki Windows kullanıcı arayüzü burada pek iyi çalışmıyor ve arama yine de her sonucu tek bir liste biçiminde getiriyor. Telefonlar için harika, monitörler için değil. Windows için Instagram'ın dezavantajları optimizasyonu ile ilgilidir, instagram indir bilgisayar. Mobil uygulamayı masaüstü sürümüne taşıyan geliştiriciler de tek bir özellik eklememiş görünüyor; sadece çıkar. Bilgisayar monitörleri boylarından daha geniş olduğundan, birden fazla fotoğrafı döşeme biçiminde görmenizi sağlayan çok döşemeli bir arabirime sahip olmalıdır. Uygulamayı nasıl yeniden boyutlandırdığınıza bağlı olarak genişleyen veya daralan 4x4 çizgileri boyunca bir şey. Ayrıca verilen bazı ayrı özellikleri bir araya getirebilirlerdi instagram indir bilgisayar cep telefonundan daha büyük ekran. Basitçe söylemek gerekirse, geliştiriciler Instagram mobil cihazını kopyalayıp PC'ye yapıştırmış ve ardından öğle yemeğine gitmiş gibi görünüyor. Mobil uygulama hala Instagram'ı deneyimlemenin en iyi yolu. Windows sürümünde bulunan herhangi bir dezavantaj olmadan uygulamanın tüm özelliklerini içerir.


Alternatif sosyal medya uygulamaları elbette insanlarla etkileşimi vurgulayan Facebook ve Snapchat'tir, instagram indir bilgisayar. Ve her gün sosyal medyada yeni bir çekim var gibi görünüyor. Vero, reklamsız, kullanıcı kontrollü bir paylaşım yaklaşımına odaklandığı için Instagram'ın ana rakibi olarak kabul edilir instagram indir bilgisayar. Instagram hesabı olmadan hiçbir sosyal medya varlığı tamamlanmış sayılmaz. İnsanların fotoğraf paylaşma şeklini değiştirdi ve medya kişiliğini oluşturdu. Umarım geliştiriciler, Windows uygulamasındaki gelecekteki geliştirmelere ikinci kez bakarlar. Windows sürümünün kullanım durumu, büyük ölçüde bir telefonunuz olup olmamasına, bir klavyeye ihtiyacınız olup olmamasına veya telefonunuzu geri alana kadar Instagram olmadan gidemeyeceğinize bağlıdır. Yaratıcı, instagram indir bilgisayar, eğlenceli ve aksiyon odaklı!


RPG hayranları için muhteşem bir açık dünya. Malwarebytes AdwCleaner - heyecana değer? Bu ücretsiz araçla iPhone'unuzu düzeltin. Selfie'lerin ve etkileyicilerin sosyal medya kaynağı, instagram indir bilgisayar In'den beri telefonlar, fare tekerlekleri için parmakla kaydırma yapmak isteyenler için PC'de bir uygulama yayınladılar, instagram indir bilgisayar. Aynı deneyimin çoğunu sunar. instagram bilgisayar indir Hangi Instagram hesaplarının takip edileceğine karar verin ve kayan bir fotoğraf, resim yazısı ve yorum seline maruz kalın. Fotoğrafları beğenebilir, yorum bırakabilir veya Instagram'da başka bir arkadaşınıza gönderebilirsiniz. İnsanların tüm takipçilerinin görmesi için yüklediği videolar olan Instagram Hikayelerini de izleyebilirsiniz.


Windows platformu için en güçlü kullanım durumu, yazmak için bir klavye kullanabilmenizdir, bu nedenle kısa güç kullanıcıları için herhangi bir Direkt Mesaj DM'si daha kolay olacaktır. Standart bir PC ile fotoğraf yükleyemediğiniz için Instagram'a daha çok ek gibi görünüyor. Bunun için dokunmatik ekranlı bir PC'ye ihtiyacınız var, instagram indir bilgisayar. Böylece her gün gezinmek işi halleder, ancak işlevsellik kategorisinde arzulanan bir şey bırakır. Yaşam tarzınızı dünyaya gösterin Instagram hala en iyi telefonlarda ve PC versiyonunda oynuyor instagram indir bilgisayar IG kaşıntısını neredeyse aynı şekilde kaşıyorsunuz. Bu programı nerede çalıştırabilirsiniz? Instagram, Windows üzerinde çalışır ancak mobil cihazınızda da bir dayanak noktası olmalıdır. Daha iyi bir alternatif var mı? Instagram hesabı olmadan hiçbir sosyal medya mevcudiyeti tamamlanmamıştır. indirmeli misin? Smite Yaratıcı, instagram indir bilgisayar, eğlenceli ve aksiyon odaklı! Adobe Premiere Pro Kesimi yapın!


Reaper Satın almadan önce deneyin. Cube World RPG hayranları için muhteşem bir açık dünya. Five Nights at Freddy's World Garip bir yan ürün. AutoHotKey Zamandan tasarruf edin. AdwCleaner Malwarebytes AdwCleaner - heyecana değer? Android için MobiKin Asistanı Telefonunuzu düzenleme. Reiboot Bu ücretsiz araçla iPhone'unuzu düzeltin. Euro Truck Simulator 2 Ücretli bir kamyon simülatörü.


Daha fazla oku




ücretsiz epub indir


Windows sürümünün kullanım durumu, büyük ölçüde bir telefonunuz olup olmamasına, bir klavyeye ihtiyacınız olup olmamasına bağlıdır, instagram indir bilgisayar, ya da telefonunuzu geri alana kadar Instagram olmadan gidemezsiniz. Bunun kötü amaçlı bir yazılım olması veya istenmeyen paket yazılımlar içermesi çok muhtemeldir. Mobil uygulamayı şu adrese taşıyan geliştiriciler instagram indir bilgisayar masaüstü sürümü de tek bir özellik eklemiyor gibiydi; sadece çıkar. Yeni sekmede aç, instagram indir bilgisayar. Dünyanın en büyük fotoğraf sosyal ağında tüm idollerinizi bulun: Katy Perry'den Kim Kardashian'a. PC'ye Instagram Nasıl İndirilir PC'nize BlueStacks indirin ve yükleyin Play Store'a erişmek için Google oturum açma işlemini tamamlayın veya daha sonra yapın Sağ üst köşedeki arama çubuğunda Instagram'ı arayın Arama sonuçlarından Instagram'ı yüklemek için tıklayın Google'ı tamamlayın Instagram'ı yüklemek için 2. adımı atladıysanız oturum açın Videoyu İzlemeye başlamak için ana ekrandaki Instagram simgesine tıklayın.

No comments:

Post a Comment