Tuesday, June 28, 2022

Windows film yapımcısı ücretsiz indir

Windows film yapımcısı ücretsiz indir
Yükleyici:Tibor-Bertolon
Ekleme Tarihi:10.10.2016
Dosya boyutu:42.68 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:49867
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Windows için Movie Maker ve Video Editor'ı edinin - Microsoft Store


Windows için Video Düzenleyici ve Movie Maker. Bu sürümdeki yenilikler. X sürümündeki yeni özellikler: Çok satırlı metin yerleşimi - Hızlandırılmış videolar oluşturmak için hızlandırılmış hızlı araç eklendi - Havai fişekler, baloncuklar, kar taneleri, 18 Mart'ta düşme,  · Windows Movie gibi 10'dan fazla efektle Görsel Efektler hızlı aracı eklendi Maker artık kullanılamıyor, Bunun yerine ücretsiz Video Düzenleyiciyi indirin9/10 14 Haz,  · Windows 10, Windows 10 Mobile, Windows 10 Team (Surface Hub), HoloLens için bu uygulamayı Microsoft Store'dan indirin. Movie Maker: Free Video Editor için ekran görüntülerine bakın, en son müşteri incelemelerini okuyun ve derecelendirmeleri karşılaştırın




windows film yapımcısı ücretsiz indir


Yazılım ayrıntıları


Varsayılan müzik dosyaları mevcuttur, ancak cihazınızdan istediğiniz gibi özel müzik ekleyebilirsiniz windows film yapımcısı ücretsiz indir. Videolarınıza birden fazla tema efekti ekleyebilirsiniz. Sezgisel ve hızlı Facebook, Twitter, Instagram ve daha fazlası gibi herhangi bir sosyal ağ platformunda kaydetmesi ve paylaşması kolaydır, windows film yapımcısı ücretsiz indir. Ne düşündüğünüzü bize bildirmek ister misiniz?? Devam et, senden duymak istiyoruz! thephotovideoapps görünüm. Microsoft Store'daki özel fırsatlar, en son ürünler, etkinlikler ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olun. Amerika Birleşik Devletleri sakinleri için kullanılabilir. Kaydol'a tıklayarak Microsoft Store ve diğer Microsoft ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgi, ipucu ve teklifler almak istediğimi kabul ediyorum.


Gizlilik Bildirimi. Ana içeriğe geç. HERKES Uygulama İçi Satın Alma İşlemleri. Sistem Gereksinimlerine Bakın. HoloLens'te mevcut. İnsanlar da sever. Omini Tarayıcı Yeni Ücretsiz. Kromozom X Tarayıcı Ücretsiz. Flash Tarayıcı Ücretsiz. TikTok Ücretsiz. WhatsUp DP Ücretsiz, windows film yapımcısı ücretsiz indir. Ek bilgiler Kingloft tarafından yayınlandı. Kingloft tarafından yayınlandı. Telif Hakkı Kingloft. Kingloft tarafından geliştirildi. Yaklaşık boyut Yaş derecelendirmesi Her yaş için. Bu uygulama konumunuzu kullanabilir Web kameranızı kullanabilir Mikrofonunuzu kullanabilir İnternet bağlantınıza erişebilir userDataTasks Video kitaplığınızı kullanabilir Resim kitaplığınızı kullanabilir Harici bir depolama cihazında depolanan verileri kullanabilir Müzik kitaplığı sisteminizi kullanabilirYönetim. İzin bilgileri. Kurulum Microsoft hesabınızda oturum açmış durumdayken bu uygulamayı edinin ve on adede kadar Windows 10 cihazına yükleyin. Desteklenen dil İngilizce Amerika Birleşik Devletleri. Nöbet uyarıları Işığa duyarlı nöbet uyarısı. Bu ürünü rapor et Rapor et windows film yapımcısı ücretsiz indir uygulama Microsoft'a Endişenizi bildirdiğiniz için teşekkürler.


Ekibimiz bunu gözden geçirecek ve gerekirse harekete geçecektir. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirmek için oturum açın. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin Olası ihlal Rahatsız edici içerik Çocuk istismarı Kötü amaçlı yazılım veya virüs Gizlilikle ilgili endişeler Yanıltıcı uygulama Düşük performans. İhlali nasıl buldunuz ve diğer faydalı bilgiler. Gönder İptal. Minimum Sistem Gereksinimleri Bu ürünü açmak için cihazınız tüm minimum gereksinimleri karşılamalıdır OS Windows 10 sürümü Önerilen Cihazınız en iyi deneyim için bu gereksinimleri karşılamalıdır OS Windows 10 sürümü Yeni sekmede aç. Kaydolun Microsoft Store'daki özel fırsatlar, en son ürünler, etkinlikler ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olun. Üye olmak. Teşekkürler!


Daha fazla oku




Windows vista ücretsiz indir tam sürüm anahtar ile


Microsoft Store'daki özel fırsatlar, en son ürünler, etkinlikler ve daha fazlası hakkında bilgi sahibi olun. Tüm son rötuşları yaptıktan sonra çıktınızı yayınlayabilirsiniz. Bu uygulama konumunuzu kullanabilir Web kameranızı kullanabilir Mikrofonunuzu kullanabilir İnternet bağlantınıza erişebilir userDataTasks windows film yapımcısı ücretsiz indir kitaplık Resim kitaplığınızı kullanın Harici bir depolama aygıtında depolanan verileri kullanın Müzik kitaplığı sisteminizi kullanınYönetim. Yaş derecelendirmesi Her yaş için. Ayrıca videolarınıza film başlığı, jenerik ve altyazı gibi metinler de ekleyebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment