Thursday, July 21, 2022

Hur man laddar ner appar på element smart tv

Hur man laddar ner appar på element smart tv
Uppladdare:Fuat
Datum tillagt:04.02.2016
Filstorlek:1.75 Mb
Operativsystem:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Nedladdningar:30979
Pris:Gratis* [*Gratis registrering krävs]





Hur man uppdaterar appar på en Element Smart TV


10 dec,  · Den här videon visar hur du installerar appar på en Element Smart TV. Jag kommer också att rekommendera några gratisappar som du kanske vill blogga.com du inte har en Jan 02,  · Här är steg för steg hur du laddar ner appar på Element Smart TV. Om du har problem med att ladda ner appar kan du göra det enkelt med en streaming sti 17 juni,  · Uppdatera appar på Element smart TV. Uppdatering av appar på Element smart TV sker antingen automatiskt eller när du uppdaterar TV:ns firmware. Jag har inte sett något separat uppdateringsalternativ för appar




hur man laddar ner appar på element smart tv


Lägga till appar till en Element smart TV


Den här handledningen går igenom hela processen, inklusive hur du lägger till och uppdaterar appar på Element smart TV. För att kunna använda den smarta delen av din Element smart TV måste du följa den första installationsguiden som leder dig genom att ansluta till Ethernet eller WiFi, registrera din TV, verifiera en nätverksanslutning och utföra grundläggande inställningar. Vissa TV-modeller kommer att ha olika menylayouter. På vissa TV-modeller finns uppdateringsmenyn i Allmänt och Programuppdatering. Beroende på när du senast gjorde en uppdatering kan detta ta några minuter. Du kan se en förloppsindikator eller en procenträknare som talar om hur långt processen måste gå för att slutföra.


I så fall kan du utföra en manual hur man laddar ner appar på element smart tv använder en USB-enhet. Detta innebär att ladda ner firmwarefilen från Element, kopiera den till en USB-enhet och installera den i TV:n. Tyvärr är webbadressen inte offentligt tillgänglig så du måste kontakta Elements kundsupport för att få den. TV:n bör läsa din USB-enhet, hitta filen och uppdatera firmwaren därefter. Så vitt jag kan säga finns det bara ett fåtal appar tillgängliga, Netflix, YouTube, VUDU, AccuWeather, Pandora och Toon Toggles.


Uppdatering av appar på Element smart TV sker antingen automatiskt eller när du uppdaterar TV:ns firmware. Jag har inte sett ett separat uppdateringsalternativ för appar någonstans. Manualen hänvisar bara till TV-uppdateringar och användning av apparna så antagligen, uppdatera TV:n och den uppdaterar apparna också, hur man laddar ner appar på element smart tv. Dina appar bör redan vara uppdaterade. Det skulle vara trevligt att ha fler appar för Element smart TV men att ha YouTube och Netflix räcker för min del hur man laddar ner appar på element smart tv. Få andra smarta TV-apparater finns tillgängliga för den här typen av pengar så det måste finnas en kompromiss någonstans! Känner du till ett specifikt appuppdateringsalternativ på en Element smart TV? Vet hur du lägger till fler appar? Berätta nedan om du gör det!


Läs mer




vine mp4 hd-nedladdning


Så vitt jag kan säga finns det bara ett fåtal appar tillgängliga, Netflix, YouTube, VUDU, AccuWeather, Pandora och Toon Toggles. Steg 4: Klicka på applikationen som är relevant för användaren genom att scrolla ner till applikationen och välj Öppna. Smart-tv:n finns i olika storlekar som användaren väljer mellan. Inbyggt W-Fi-stöd hjälper till att komma åt de mest populära apparna inom smart-TV-branschen. Steg 1: För att ladda ner applikationen gå till google play store för att ta bort möjligheten att hur man laddar ner appar på element smart tv APK. De nedladdade apparna har en ikon som indikeras med felaktig benämning där sidställda applikationer är tillgängliga för användning.

No comments:

Post a Comment