Friday, August 26, 2022

Vlc indir windows 10

Vlc indir windows 10
Yükleyici:Msvavoom01
Ekleme Tarihi:14.12.2015
Dosya boyutu:23.19 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:44525
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





VLC medya oynatıcı Windows 10, 8, 7 için Ücretsiz İndirme - Son Sürüm


03 Kasım,  · Yerel bir Windows 10 uygulaması olan Windows 10 için VLC, Windows Mağazası'ndan indirilir. Tüm Windows 10 uygulamaları gibi, kurulumu çok kolaydır ve birkaç saniye içinde kendinizi başlamaya hazır bulacaksınız 15 Aralık,  · Ses ve video dosyalarını gerçek zamanlı olarak oynatmak için Windows için VLC Media Player'ı (bit) indirin ve akış modları. VLC Media Player (bit) 1/5(37) aldı Windows 10 için VLC Nasıl İndirilir? Genellikle VLC web sitesine veya Softonic gibi güvenilir bir dosya deposu sitesine gidersiniz. Bu sürüm özellikle Windows 10 için tasarlanmıştır, ancak.8/10(K)




vlc indir windows 10


Windows 95/98/Me için VLC


VLC, Windows Evrensel Platformuna taşınan nihai medya oynatıcıdır. Bu VLC, klasik VLC'nin tüm özelliklerine sahip değildir! DVD veya Bluray'leri desteklemiyor! Bunun yerine masaüstü sürümünü kullanın! VLC, tüm işletim sistemi, masaüstü, cep telefonları veya TV'ler için kullanılabilir. VLC medya oynatıcı, altyazılar, nadir dosya formatları ve akış protokolleri dahil olmak üzere neredeyse tüm video ve ses formatlarını destekler. Özel fırsatlar, en son ürünler, etkinliklerden haberdar olun, vlc indir windows 10 Microsoft Store'dan daha fazlası. Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılabilir vlc indir windows 10. Kaydol'a tıklayarak Microsoft Store ve diğer Microsoft ürünleri ve hizmetleri hakkında bilgi, ipucu ve teklifler almak istediğimi kabul ediyorum.


Gizlilik Bildirimi. Ana içeriğe geç. VLC UWP'si. Sistem Gereksinimlerine Bakın. Xbox Series X S Xbox One HoloLens'te mevcut. Açıklama VLC, Windows Evrensel Platformuna taşınan en üst düzey medya oynatıcıdır. Daha fazla göster. Ekran Görüntüleri PC PC Mobil. İnsanlar da sever. Deezer Müzik Bedava. FM Vlc indir windows 10 Özgür. Unigram - Windows 10 Ücretsiz Telgraf. QR Tarayıcı Artı Ücretsiz. VideoLAN tarafından yayınlanan ek bilgiler. VideoLAN tarafından yayınlandı. Yaklaşık boyut Yaş derecelendirmesi Her yaş için. Bu uygulama İnternet bağlantınıza erişebilir Ev veya iş ağlarınıza erişin İnternet bağlantınıza erişin ve sunucu olarak işlem yapın, vlc indir windows 10. Müzik kitaplığınızı kullanın Video kitaplığınızı kullanın Harici bir depolama aygıtında depolanan verileri kullanın Resim kitaplığınızın arka planını kullanınMediaPlayback hevcPlayback Microsoft. İzin bilgileri. Kurulum Microsoft hesabınızda oturum açmış durumdayken bu uygulamayı edinin ve on adede kadar Windows 10 cihazına yükleyin.


Desteklenen dil İngilizce Amerika Birleşik Devletleri العربية المملكة العربية السعودية Čeština Česká Republika Dansk Danmark Deutsch Deutschland Español España, vlc indir windows 10, Alfabetización Internacional Français Fransa עברית ישראל Magyar Magyarország Íslenska Ísland Italiano Italia 日本語 日本 한국어 대한민국 Bahasa Melayu Malaysia Norsk Bokmål Norge Nederlands Nederland Polski Polska Português Brasil Português Portekiz Romàсьориска Р ра ра ра ра ра ра ра ра 한국어 ра ра. Yayıncı Bilgisi VLC UWP web sitesi VLC UWP desteği. Ek koşullar Xbox Live davranış kuralları VLC UWP gizlilik politikası İşlem koşulları VLC UWP lisans koşulları Bu uygulama GPLv2 lisansı altındadır.


Kullanımda herhangi bir sınırlama yoktur. Nöbet uyarıları Işığa duyarlı nöbet uyarısı. Bu ürünü rapor edin Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin Endişenizi bildirdiğiniz için teşekkürler. Ekibimiz bunu gözden geçirecek ve gerekirse harekete geçecektir. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirmek için oturum açın. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin. Bu uygulamayı Microsoft'a bildirin Olası ihlal Rahatsız edici içerik Çocuk istismarı Kötü amaçlı yazılım veya virüs Gizlilikle ilgili endişeler Yanıltıcı uygulama Düşük performans. İhlali nasıl buldunuz ve diğer faydalı bilgiler. Gönder İptal. Minimum Sistem Gereksinimleri Bu ürünü açmak için cihazınız tüm minimum gereksinimleri karşılamalıdır OS Xbox, Windows 10 sürümü Önerilen Cihazınız en iyi deneyim için bu gereksinimleri karşılamalıdır OS Xbox, Windows 10 sürümü Yeni sekmede aç.


Beni Kaydol Özel fırsatlardan, en son ürünlerden haberdar olun, vlc indir windows 10, Microsoft Store'dan etkinlikler ve daha fazlası. Üye olmak. Teşekkürler!


Daha fazla oku




hintçe şarkı mp3 indir bedava hepsi


VLC, VideoLAN Project tarafından geliştirilen, GNU GPL v2 altında lisanslanan açık kaynaklı bir üründür. Çerez bilgileri tarayıcınızda saklanır ve aşağıdaki gibi işlevleri yerine getirir: vlc indir windows 10 web sitemize geri döndüğünüzde ve ekibimizin web sitesinin hangi bölümlerini en ilginç ve yararlı bulduğunuzu anlamasına yardımcı oluyorsunuz. Windows gereksinimleri VLC, Windows XP SP3'ten Windows'un son sürümüne kadar tüm Windows sürümlerinde çalışır Önerilen En iyi OS Xbox deneyimi için cihazınız bu gereksinimleri karşılamalıdır, vlc indir windows 10, Windows 10 sürümü İhlali nasıl buldunuz ve diğer faydalı bilgiler.

No comments:

Post a Comment