Friday, March 11, 2022

Axis and allies pc-spil download 2004

Axis and allies pc-spil download 2004
Uploader:Abdulvahid
Dato tilføjet:03.10.2019
Filstørrelse:77.26 Mb
Operativsystemer:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads:26766
Pris:Gratis* [*Gratis registrering påkrævet]





Download Axis & Allies (Windows) - My Abandonware


Beskrivelse af Axis & Allies. Axis & Allies er et videospil udgivet på Windows af Atari, Inc.. Det er et strategispil, der foregår i en historisk kamp (specifik/præcis), real-time, turbaseret, licenseret titel og temaer fra anden verdenskrig/5(47) Axis And Allies Pc-spil Download Axis and Allies er et PC-krigsspil. afhængig af Axis and Allies: Klassisk færdigpakket spil. Spillere påtager sig ansvaret for en af ​​fem verdensmagter mod begyndelsen af ​​2. verdenskrig, samlet i de begrænsende grupper af de allierede (USA, UK og USSR) og aksen (Tyskland og Japan). Et brætspil, der har gennemgået et par revisioner gennem årene og er stadig populær den dag i dag. I , TimeGate Studios var studiet, der bragte spillet fra stuegulvet eller bordet til pc-skærme. Spil som generalen. I Axis & Allies skal du vælge en general fra en af ​​fem fraktioner/10(38)




Axis and allies pc-spil download 2004


Spilbeskrivelse


Spillet byder på to dusin singleplayer-scenarier i alt. Der er 12 missioner, hvor spillere kontrollerer de allierede styrker gennem en lineær kampagne, der følger krigens historie. I kontrol over aksemagterne står spillerne over for 12 yderligere scenarier, som præsenterer en alternativ virkelighed, hvor de allierede i sidste ende bliver besejret. Når styrker mødes på kortet, kan kampe løses af computeren eller i realtidsspil. Slagpladser i realtid genereres dynamisk, baseret på de faktiske miljøer på de steder, hvor de er sat på verdenskortet.


Selvfølgelig bliver taktikker fra den virkelige verden endnu vigtigere i denne form for gameplay. Ligesom i Kohan-spillene kan tropper blive ledet af magtfulde "generelle"-karakterer, som bringer bonusser til soldaterne under deres kommando og får nye kræfter, efterhånden som de kommer videre gennem kampagnen. Timegate Studios, ansvarlig for den storslåede Kohan 2: Kings of War, udgav også denne WWII-baserede RTS sidst sidste år. De af jer, der har spillet gennem Kohan 2, vil sandsynligvis ikke have problemer med at dykke direkte ind i denne titel, da gameplay-designet er stort set identisk med Kohan 2's. De af jer, der læser min anmeldelse af Kohan 2, vil huske, at jeg tildelte den med en otte ud af ti. Selvom spildesignet grundlæggende er det samme, går der noget tabt i oversættelsen til WWII-temaet.


Men fordi spillet starter med de allerede fremragende designbeslutninger, der drev Kohan 2, er det i det mindste sjovt, hvis ikke en must have titel. Axis and Allies har fire gameplay-tilstande; en træfningstilstand, den nødvendige online multiplayer-tilstand, kampagnetilstanden og WWII-tilstanden. WWII er en tilstand, hvor der er en turbaseret strategidel ligesom i Rise of Nations. Der er et kort over verden, og du starter med at vælge en af ​​fem nationer Storbritannien, USA, Rusland, Tyskland eller Japan og dit valg af general for den nation. Målet med det turbaserede spil er at overhale Tyskland og Japan, når de spiller de allierede, og at overhale to af Storbritannien, Rusland eller USA.


Ligesom i Rise of Nations har du hærenheder, som du kan flytte ind i tilstødende territorier. Når du flytter ind til et ubesat område, overtager du det. Hvis der er fjender i det område, har du valget mellem at kæmpe en RTS-kamp eller at få det hurtigt afgjort af computeren. Jo flere territorier du kontrollerer, jo flere penge genererer du per tur. Penge kan bruges til at opgradere din eksisterende hær, købe nye enheder eller til at købe nye teknologier. Selvom det er en god tanke at have så mange spiltilstande som muligt, i dette tilfælde, da formatet virker så velkendt, og da der ikke er noget virkelig nyt eller unikt for det, er WWII-tilstanden ikke rigtig så interessant; en god tilstand at have, men intet virkelig nyt.


Singleplayer-kampagnen er en række berømte kampe, Axis and allies pc-spil download 2004. Når du spiller den allierede kampagne, vil du hoppe fra nation til nations kampe'. En mission, der skilte sig ud i sin vanskelighed var Operation Overlord eller D-Day, Axis and allies pc-spil download 2004. I denne berømte kamp bliver du nødt til at tage stranden og oprette din operationsbase, før du bevæger dig ind i landet for at overhale fjendens positioner. Med lidt plads til at opsætte dine operationer, og fjendens tilstedeværelse overvældende, var udfordringsniveauet på dette niveau virkelig behageligt, Axis and allies pc-spil download 2004. For det meste, selvom introduktionen til hver mission er en smule sparsom, og den historiske betydning af hvert slag virker noget udvandet. I modsætning til et spil som Soldiers: Heroes of WWII, hvor hver mission fortæller en historie om, hvordan noget skete, med en lille kunstnerisk licens, eller nogle af de sande simulatorer fra WWII, hvor historisk nøjagtighed er altafgørende, falder Axis and Allies en lille smule fladt ned i denne henseende ved at være et sted midt imellem med ikke helt nok af begge til at være interessant.


Mens der gives en lille forklaring om begivenhederne op til kampen, føles hver kamp for det meste ligesom enhver anden kamp. Den faktiske styring af enheder og gameplayet er stort set det samme som Kohan 2 med tingene moderniseret for at afspejle Anden Verdenskrigs æra. Ligesom i Kohan 2 er der tre grundlæggende bygningstyper; bygning, der genererer enheder, bygninger, hvor du udfører forskning og tillader skabelsen af ​​bedre enheder, og bygninger, der genererer en ressource. I Axis and Allies er alle bygninger genereret af din primære bygning, Corp HQ. De bygninger du opretter genererer dine ressourcer til dig, og de enheder du rekrutterer kræver en vis mængde ressourcer som vedligeholdelse. Der er dog et maksimalt antal bygninger, du kan oprette, og når du når hætten, skal du være omhyggelig med at håndtere det, du har, med risiko for at bruge mere, end du laver. Hvis du bruger flere ressourcer, end du genererer, vil din pengeindkomst falde og kan gå i en negativ skabelse.


Penge er det, der skal til for at bygge bygninger, forske i teknologier og skabe enheder. For at generere flere penge, bliver du nødt til at oprette flere divisions hovedkvarterer; bygninger, hvor man skaber enheder. For at sikre, at du genererer så mange penge, som du kan, bliver du nødt til at bygge flere ressourcegenererende bygninger, Axis and allies pc-spil download 2004. Alle bygninger, der genereres af Corp HQ, er først oprettet som lastbiler og kan pakkes ud for at skabe en fast Axis and allies pc-spil download 2004. Ligeledes kan de pakkes tilbage i en lastbil, hvis du skal flytte den til et nyt sted. En anden interessant designbeslutning var forsyningsstrømmen til tropper. Tropper i Axis og Allierede oprettes ikke individuelt, men som et regiment bestående af en gruppe af individuelle tropper eller køretøjer. Så længe der er én troppe fra det regiment tilbage i live, og regimentet er med Axis and allies pc-spil download 2004, regimentet vil forsyne tilbage til fuld styrke og til et fuldt antal enheder.


Dette er vigtigt, fordi regimenter kan få erfaring og blive hårdere. For at være i forsyning skal dine enheder ikke kun være inden for det afgrænsede område skabt af dine bygninger, men de skal også være knyttet til et divisionshovedkvarter. Hvert divisions hovedkvarter har et vist antal slots og tilknyttede regimenter Axis and allies pc-spil download 2004 betyder ganske enkelt at klikke på en vedhæftningsknap. Regimentet vil udfylde en tom plads for det hovedkvarter og vil automatisk kunne forsynes igen, hvis de er inden for dit områdes grænser. Dette kan være et interessant strategipunkt, da når du angriber fjenden, hvis du fjerner en af ​​deres divisions hovedkvarterer, så vil enheder, der var knyttet til den bygning, ikke længere være i stand til at regenerere. Regimenter kan dog automatisk gentilknyttes til alle tilgængelige åbne slots i ethvert divisionshovedkvarter, inklusive flyttende divisionshovedkvarterer, der er pakket og i lastbilform.


Selvom dette koncept i praksis virker ret interessant og unikt, har jeg i praksis aldrig rigtig fundet ud af, at det gjorde den store forskel. Uden disse unikke point ville spillet have spillet stort set identisk med Axis and allies pc-spil download 2004 2, hvilket måske er grunden til, at de blev implementeret. Men hvis dette ikke blev implementeret, kan det have gjort spillet mere strømlinet. Der er en række forskellige regimenter, men de falder ind under enten kategorien kampvogns-, infanteri- eller halvsporsregimenter. Der er en flyvepladsbygning, men du vil aldrig rigtig generere flyregimenter. Fra din flyveplads kan du snarere betale for luftangreb eller luftrekonditionering, og disse håndteres automatisk uden at skulle betale for vedligeholdelse af fly eller at skulle bekymre dig om at forsyne flyene igen. Der er også flådeenheder, men disse synes at være en eftertanke. Der er ikke flådeværfter, Axis and allies pc-spil download 2004, og du vil kun nogensinde begynde Axis and allies pc-spil download 2004 mission med dine skibe allerede givet til dig.


Da de ikke ser ud til at være rigtig integreret i resten af ​​spillets design, føles flåde- og luftdelene af spillet virkelig, som om de var føjet til det allerede etablerede Kohan 2-spildesign. Selvom det ikke er en dårlig integration, lader følelsen af ​​luft- og flådedesignet bestemt noget tilbage at ønske. Enten det eller kampene burde kun have fokuseret på landkampe. Ved at vinde kampe gennem en mission, eller ved god forvaltning af dine ressourcer, får du hærerfaring, der kan bruges til særlige operationer. Disse er særlige bonusser, der midlertidigt tildeles bestemte regimenttyper, eller særlige handlinger, der kan udføres. Ligesom i Kohan 2 kan disse bruges til at vende strømmen af ​​en kamp, ​​men endnu en gang oplevede jeg, at jeg sjældent brugte disse muligheder. Enheden AI havde ikke rigtig et problem med stifinding, men problemet var mere, hvornår man skulle angribe. Et regiment kan stå ved siden af ​​hinanden, og det ene vil angribe fjenden og det andet vil ikke, fordi det er et hår længere væk.


På samme måde kan en bygning beskydes til glemsel, men de enheder, der står ved siden af ​​den, vil ikke gøre noget for at undertrykke angrebet. Dette kan især være frustrerende, når der er meget lille plads til at udvikle dit basisområde som i Operation Overlord-missionen. Samlet set er Axis and Allies en god indsats og er allerede baseret på et fremragende spil. For sidstnævnte er det allerede halvvejs til at blive en vinder. Som sådan er det uheldigt, at den misser målet lidt ved at tilføje et par ting, der ikke fungerer helt så godt, som de kunne have. Alligevel gør Axis and Allies mange ting rigtigt og vil helt sikkert bringe nogle gode tider til RTS-spilleren i denne spiltørre sæson.


Kontakt: Udført i 0. Søg efter et klassisk spil:. Download spil: Action eventyr Eventyr Amiga Arcade action Board Uddannelsesmæssigt ikke-engelsk 97 puslespil Axis and allies pc-spil download 2004 spiller Simulation Sports Strategy Utility


Læs mere




gratis ringetone downloads


Fabnoy 0 point. Så vi var meget begejstrede for Ataris nye planer om at genintroducere spillet til en ny generation af pc-krigsspillere. Når du flytter ind til et ubesat område, overtager du det. Axis and allies pc-spil download 2004 af disse cookies bliver de cookies, der er kategoriseret som nødvendige, gemt i din browser, da de er lige så væsentlige for, at hjemmesidens grundlæggende funktioner fungerer. Gem mit navn, e-mail og websted i denne browser til næste gang, jeg kommenterer.

No comments:

Post a Comment